Tegels badkamer Sliedrecht

Als u op zoek bent naar tegels badkamer Sliedrecht, dan vindt u bij Sani-Dump Sliedrecht precies wat u zoekt! Want naast alles op het gebied van sanitair en badkamermeubels kunt u bij Sani-Dump ook terecht voor vele soorten tegels. Van wandtegels en vloertegels tot aan mozaïektegels en keramische tegels. Wat voor soort badkamertegel u ook zoekt u vindt het allemaal bij Sani-Dump. Wij willen er alles aan doen om u optimaal te kunnen laten genieten van een fraai afgewerkte ruimte met de juiste badkamertegels. Badkamertegels zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en in vele verschillende kleuren en patronen. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak!

Alle soorten tegels

Bij Sani-Dump kunt u terecht voor alle soorten en maten tegels. Wij zijn specialist op het gebied van badkamers en daardoor kunt u altijd een goed advies verwachten. Samen met u gaan we opzoek naar een passende tegel voor uw toepassing. Er zijn verschillende materialen, maten en uitstralingen mogelijk. Daar helpen wij u graag bij! Wilt u alvast wat inspiratie opdoen op het gebied van tegels badkamer Sliedrecht? Lees dan snel verder!

Tegels zijn de basis van iedere badkamer. Belangrijk dus op hier de juiste keuze in te maken. Bij Sani-Dump Sliedrecht helpen wij u daar graag bij. Wij bergrijpen dat er genoeg keuze is. Gaat u voor zachte aardetinten, misschien wel marmer of toch donkere tegels op de vloer en wand? Om de keuze voor u wat gemakkelijker te maken kunnen wij voor u een gratis 3D tekening maken. In deze tekening krijgt u inzichtelijk hoe u nieuwe badkamer eruit komt te zien.

Inspiratie tegels badkamer Sliedrecht

Natuurlijke materialen werken ook heel goed in de badkamer. Breng de natuur terug in de badkamer met een houten vloer en accessoires. Tegenwoordig zijn er zelfs speciale houten vloeren voor in natte ruimtes. Bijvoorbeeld keramische tegels. Ook zou u kunnen kiezen voor een wasmand van natuurgras, of een badmat van jute. U kunt op zoveel leuke manieren uw badkamer inrichten.

Voor meer tegels badkamer inspiratie kunt u ook nog een kijkje nemen op onze inspiratiepagina. Hier vindt u veel leuke tips, trends en blogs voor het inrichten van uw badkamer. Kortom, kom gezellig naar onze showroom in Sliedrecht. U vindt ons aan de Leeghwaterstraat 63.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Sliedrecht

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!