Tegels badkamer Rotterdam

Als u op zoek bent naar tegels badkamer Rotterdam, dan vindt u bij Sani-Dump Rotterdam precies wat u zoekt! Want naast badkamermeubels en sanitair kunt u bij ons ook terecht voor de meest uiteenlopende soorten badkamer tegels. Als u kiest voor tegels dan komt u er al snel achter dat u héél veel keuzes heeft. Om het iets overzichtelijker voor u te maken vertellen wij u graag de voor- en nadelen van diverse soorten tegels. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak en kom gezellig langs!

Sani-Dump heeft het!

Als u heeft gekozen om voor tegels op uw vloer en/of wand te gaan dan bent u er nog niet. De volgende keuze is: gaat u voor natuursteen of keramische tegels? Deze twee soorten tegels komen op diverse wijze tot stand. Maar ook de prijzen verschillen en de tegels hebben een andere uitstraling. Bij Sani-Dump kunt u een persoonlijk en gedegen advies verwachten op het gebied van tegels. We kijken naar uw wensen, specificaties en welke type tegel hierop aansluit. Meer tips over het gebied van tegels? Lees dan snel verder!

Natuursteen of keramische tegels badkamer Rotterdam

Zoals hierboven benoemd heb je verschillende materialen van tegels. Bijvoorbeeld natuursteen. Natuursteen tegels komen recht uit de natuur en vervolgens in de fabriek op maat gesneden. Gaat u voor een unieke en luxe uitstraling in uw woning dan zijn natuursteen tegels zeer geschikt. Geen twee tegel zijn hetzelfde en met goed onderhoud gaat de tegel uw leven lang mee.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor keramische tegels. De basis van keramische tegels is aarde dat wordt gebakken op extreem hoge temperaturen. Het resultaat: een keramische tegel. Een goede keramische tegel staat ook wel bekend als het meest duurzame en gebruiksvriendelijkste van alle soorten vloeren. Om de tegel steviger te maken worden er mineralen aan toegevoegd en een glazuurlaagje dat in alle kleuren kan worden aangebracht. Dit maakt de tegel bijvoorbeeld waterbestendig. De keramische tegel is dus praktisch in het gebruik maar ook zeker decoratief.

Wit u meer informatie over tegels? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. Wij geven u graag advies en staan voor u klaar. U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze inspiratiepagina.

Tot snel bij Sani-Dump Rotterdam!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Rotterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!