Tegels badkamer Amsterdam

Voor tegels badkamer Amsterdam bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Een groot en variërend aanbod in badkamertegels is te vinden in de showroom in de Arena Poort in Amsterdam. Of u nu beton look of hoogglans zoekt bij Sani-Dump vindt u het allemaal. Wij helpen u graag.

Maak vandaag nog een showroomafspraak!

Sani-Dump | Tegels & Sanitair

Met werkelijk alles op het gebied van badkamers slaagt u bij Sani-Dump altijd. Van tegels badkamer tot aan badkamermeubels en sanitair. Met ons grote assortiment en verschillende collecties is er voor elke stijl en smaak iets te vinden. Sani-Dump is absoluut geen dumpzaak. Wij bieden echter altijd de laagste prijs voor A-merk producten. Daardoor kunt u kwaliteit verwachten en staat duurzaamheid bovenaan.

Waarom kiezen voor Sani-Dump?

  • De grootste en goedkoopste Sanitair & Tegel keten van de Benelux.
  • Alleen A-merken; dus onbezorgd jarenlang genieten!
  • Meer dan 24 jaar ervaring.
  • De mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvend 3D ontwerp.
  • Snelle levertijd en grote voorraden.
  • Altijd een eerlijk en gedegen advies.

Showroom tegels badkamer Amsterdam

De showroom waar u alle badkamer tegels kunt bekijken is gelegen in de grootste woonwinkelcentrum van Nederland. De Arena Boulevard is goed bereikbaar en er zijn parkeerplekken genoeg. Een afspraak maken kan via de website. In slechts 3 stappen wordt uw afspraak bevestigd. Mocht u geen afspraak hebben? Dan bent u uiteraard altijd van harte welkom. Wij staan voor u klaar en helpen u graag. Meer weten over Sani-Dump? Neem dan ook eens een kijkje op onze Facebook pagina.

De koffie staat voor u klaar. Tot snel bij Sani-Dump Amsterdam.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amsterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amsterdam