Tegeloutlet DEN HAAG

Kijken bij een tegeloutlet Den Haag? Kom dan langs bij Sani-Dump! Sani-Dump telt 29 megastores. Daarnaast richten ons op de nieuwste trends binnen de branche. Ten slotte voorzien wij u zowel in sanitair als in tegels.

MERKEN

Bij tegeloutlet Sani-Dump in Den Haag vind u uw A-merken tegen bodemprijzen. Wij kunnen dit doen door goede afspraken met de merken. Geen dumpartikelen, maar dumpprijzen! U kunt er vanuit gaan dat wij u geen artikelen leveren die niet van kwaliteit zijn. Wij werken voor tegelwerk nauw samen met Villeroy & Boch & Sphinx.  

TRENDS

Bij Sani-Dump tegeloutlet Den Haag houden wij rekening met de nieuwste trends. Dankzij onze kennis kunnen wij u goed adviseren. Wist u dat wij producten leveren van VT wonen? VT wonen, bekend van het magazine, staat bekend om het introduceren van de nieuwste trends. De producten passen in vrijwel iedere sanitaire ruimte. Om te kijken welk tegelwerk past bij uw interieur is het mogelijk om een 3D tekening te maken. Zo heeft u een beter beeld bij hoe het gaat worden.

SANITAIR

Goed om te weten is dat Sani-Dump klaar staat voor al uw sanitaire wensen. Naast tegelwerk bieden wij ook mooie badkamermeubelen en douchebakken. Per catagorie bieden wij de beste merken aan. Van bruynzeel en Detremmerie tot Keramag en Riho.

CONTACT

Wilt u meer informatie over de diensten van Sani-Dump? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Den Haag. Daarnaast kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze medewerkers staan klaar om u te inspireren! Met een lekkere bak koffie.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag