Tegelhandel Sliedrecht

Als u op zoek  bent naar een tegelhandel Sliedrecht dan vindt u bij Sani-Dump Sliedrecht wellicht wat u zoekt! Want naast sanitair en badkamermeubels kunt u bij ons ook terecht voor tegels. Of u nou tegels zoekt voor de badkamer, keuken of woonkamer, bij Sani-Dump vindt u het allemaal. De tegels zijn zowel toepasbaar op de vloer als op de wand. Echter zit hier dan wel materiaal verschil in. Niet alle vloertegels kunnen namelijk op de wand. Kortom, wilt u graag advies op het gebied van tegels en daarnaast ook nog eens de laagste prijs betalen? Kom dan zeker langs in de showroom van Sani-Dump. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak.

Tegels bij Sani-Dump

Op het gebied van tegels zijn er veel mogelijkheden. Zowel qua materialen als qua uitstraling. Bij Sani-Dump geven wij u graag een passende advies. We kijken naar de ruimte waar de tegels komen te liggen en zorgen dat hier de juiste tegel op aansluit. Maar daarnaast kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Lees snel verder

Indien gewenste kunnen wij een 3D tekening maken met de tegels in de ruimte. Zo ziet u hoe de ruimte eruit komt te zien als u bijvoorbeeld verschillende soorten tegels in één ruimte wilt. Maar ook als u bijvoorbeeld Perzische vloertegels wilt. Dit zijn kleine tegeltjes die in ieder gewenst patroon gelegd kunnen worden.

Inspiratie tegelhandel Sliedrecht

Wilt u alvast wat inspiratie op doen op het gebied van tegels? Neem dan zeker eens een kijkje op onze inspiratiepagina! Hier vindt u verschillende blogs over de toepassingen van tegels. Want er is vaak zoveel meer mogelijk dan u denkt.

Kom gezellig langs bij Sani-dump Sliedrecht en laat u verassen door ons aanbod.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Sliedrecht

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!