Tegelhandel Purmerend

Als u op zoek bent naar een tegelhandel Purmerend dat is Sani-Dump wellicht de winkel die u zoekt. Want naast sanitair en badkamermeubels kunt u bij Sani-Dump ook terecht voor tegels. Groot, klein, rond of vierkant? Alles is te vinden in onze showroom aan de Voltastraat 1 in Purmerend. Op het gebied van tegels is er veel mogelijk. Daarom voorzien wij u graag van een passend en kundig advies. Maak via de website een vrijblijvende showroomafspraak!

Tegels en meer bij Sani-Dump

Naast standaard vierkante witte tegels is er tegenwoordig zoveel meer om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een bijzondere badkamermuur, zoals hexagonale tegels, kleine mozaïek stenen of opvallende kleuren. Naast het toepassen van kleine tegels, zijn ook extra grote tegels een opkomende trend. Lees snel verder voor meer tips en tips omtrent tegels.

Naast kleine tegels zijn hele grote tegels een nieuwe trend. Hoe groter hoe beter! Dit is een mooi contrast met kleine en opvallende tegels. Populair hiervan zijn de keramische tegels. Deze hebben de uitstraling van een natuurproduct maar de voordelen van een keramisch product.

Omdat het aanbod van de tegels bij Sani-dump zo groot is begrijpen wij als geen ander dat het lastig kan zijn een keuze te maken. Daarom kunnen wij dit ondersteunen door middel van een 3D ontwerp. In het 3D ontwerpen plaatse wij de door u gekozen tegels. Zo krijgt u visueel hoe dit in de ruimte tot zijn recht komt. Tip: gebruik bij grote tegels een smalle tot nagenoeg géén voeg, hierdoor lijkt de ruimte groter.

Contact tegelhandel Purmerend

Benieuwd naar ons aanbod tegels? Kom dan gezellig langs in onze showroom. Zoals hierboven benoemd hebben keuze genoeg! Wilt u alvast wat inspiratie op doen? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Tot  snel bij Sani-Dump Purmerend!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Purmerend

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Purmerend