Tegel woonvloeren Amersfoort

Zoekt u een showroom met tegel woonvloeren Amersfoort? Bij Sani-Dump vindt u een zeer ruim assortiment vloertegels voor de beste prijs. Deze vloertegels worden voornamelijk gebruikt in de badkamer en het toilet, en zijn bepalend voor de sfeer van de ruimte. Omdat we bij Sani-Dump naast tegels ook gespecialiseerd zijn in topkwaliteit badkamer meubelen, kunnen wij u hierin optimaal adviseren. Kom gerust langs in onze showroom in Amersfoort, en laat u verrassen door het aanbod!

Complete collectie van A-merken

In onze showroom vindt u een ruime collectie van A-merk kwaliteit tegels. Ondanks dat wij uitsluitend met A-merken werken, kunnen wij u absolute bodemprijzen garanderen. Hierdoor houden we de kwaliteit hoog, en de prijs passend voor uw budget. Daarnaast heeft iedere tegel een eigen PEI-waarde. Dit is een indicatie van de slijtvastheid van het materiaal, en zo weet u precies waar u aan toe bent op het gebied van duurzaamheid. Ons complete assortiment kunt u uitgebreid bekijken in onze showroom.

De goedkoopste tegel woonvloeren Amersfoort

Als u dan toch een kijkje neemt in onze showroom, vraag dan gelijk om een prijsberekening. Onze medewerkers tekenen de ruimte uit en berekenen zo vrijblijvend hoeveel tegels u nodig heeft. U weet dan vooraf precies waar u aan toe bent. Specifieke wensen op het gebied van vloer- of wandtegels voor toilet en douche zijn eigenlijk nooit een probleem, want door ons uitgebreide assortiment vindt u altijd de badkamer vloertegel in de stijl die bij u past. Kom langs in één van onze showrooms, of maak direct online een afspraak.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amersfoort

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Amersfoort