TEGEL EN SANITAIR ZOETERMEER

Zoekt u naar tegel en sanitair Zoetermeer? Wij, van Sani-Dump Zoetermeer, helpen u graag verder in uw zoektocht! Wij zijn dé badkamer- en tegelspecialist van Nederland en beschikken over verschillende showrooms, die verspreid zijn door het hele land. Wij kunnen u naast volledig nieuwe badkamers ook verder helpen met losse onderdelen voor de badkamer en andere badkamermeubels. Al deze meubels en onderdelen zijn van gloednieuwe A-merken, zoals bijvoorbeeld Grohe, Villeroy & Boch en Duravit.

Wilt  u meer informatie over onze locatie en de bijbehorende openingstijden? Neem dan gerust even een kijkje op onze bedrijfspagina voor meer informatie.

Tegel en sanitair Zoetermeer | Sani-Dump helpt u verder!

Met meer dan 24 jaar ervaring mogen wij onszelf specialist op het gebied van sanitair en tegels noemen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld, als u een nieuwe badkamer wilt personaliseren, gratis en geheel vrijblijvend een 3D ontwerp laten maken van uw droombadkamer. Daarnaast bieden wij voor aanpassingen in badkamers ook losse onderdelen aan en kunnen wij u van advies voorzien over welke producten het beste passen bij uw huidige badkamer. Wij kunnen deze producten vervolgens snel leveren door onze grote voorraden.

Bij ons staat een goede service hoog in het vaandel. Wij kijken op maat met u mee naar de mogelijke oplossingen voor uw ruimte. Daarnaast hechten wij ook grote waarde aan de betaalbaarheid van onze badkamers en bijbehorende meubels en onderdelen. Wij hanteren daarom absolute bodemprijzen.

Meer informatie over Sani-Dump?

Kunnen wij u helpen met uw zoektocht naar tegel en sanitair Zoetermeer? Wacht niet en maak direct een afspraak met een van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening in het algemeen? Neem dan gerust even contact met ons op. Tot ziens bij Sani-Dump Zoetermeer!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Zoetermeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Zoetermeer