tegel en sanitair hoeksche waard

Op zoek naar tegel en sanitair Hoeksche Waard? Dan moet u zeker bij Sani-Dump Oud-Beijerland zijn! Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe badkamer. Sani-Dump heeft maar liefst 40 vestigingen. Er zit dus altijd een showroom bij u in de buurt. Zo vindt u ons ook in Oud-Beijerland. U kunt ons van maandag tot en met zaterdag bezoeken om al uw vragen te stellen of om inspiratie op te doen. Dit kan met of zonder afspraak. U kunt ook een afspraak maken voor persoonlijk advies. Een medewerker neemt dan al  uw wensen en eisen door onder het genot van een bakje koffie of thee.

Sani-Dump | Tegel en sanitair Hoeksche Waard

Wanneer een badkamer aanschaft bij Sani-Dump, ontvangt u veel voordelen. Zo hebben wij een zeer uitgebreid assortiment, zodat er altijd iets tussen zit waar u naar op zoek bent. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u niet de hoofdprijs betaald. Wij zorgen ervoor dat uw badkamer voor een bodemprijs de deur uitgaat. Het budget speelt namelijk een zeer belangrijke rol tijdens de zoektocht naar een nieuwe badkamer. Verder verkopen wij enkel topmerken. Denk hierbij aan Grohe, Bruynzeel en Sphinx.

Tevens heeft u de mogelijkheid om uw ideeën om te toveren tot een werkelijk design. Dit doet u samen een medewerker. Hij luistert naar uw wensen en eisen om er vervolgens een 3D tekening van te maken. Zo kunt u voor zich zien hoe uw badkamer eruit komt te zien. Deze mogelijkheid is gratis en geheel vrijblijvend. Maak snel een afspraak voor een 3D tekening!

Kom langs en stel uw vragen!

Wij begrijpen dat het uitzoeken van een badkamer veel vragen oproept. Daarom heten wij u van harte welkom in onze showroom om al uw vragen te stellen. Dit kan per afspraak, maar u kunt langskomen. Tot ziens bij Sani-Dump Oud-Beijerland!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort