Tegel en sanitair Drachten

Als u op zoek bent naar tegel en sanitair Drachten dan vindt u bij Sani-Dump alles wat u zoekt! Een groot aanbod aan sanitair en tegels vindt u in onze ruim opgezette showroom aan de M.L. Kingsingel. Met 24 jaar ervaring zijn wij dé sanitair specialist die u kan helpen bij het realiseren van uw nieuwe badkamer.

Maak vandaag nog een afspraak via onze website!

Sani-Dump | Sanitair specialist

Met verschillende A-merken in ons assortiment zoals onder andere Villeroy & Boch en Grohe kunt u kwaliteit voor een bodem prijs verwachten. Want Sani-Dump is alles behalve een dumpzaak. Wij bieden u gewoon altijd de laagste prijs voor hoogwaardige producten. Ondertussen heeft Sani-Dump ruim 41 megastores door heel Nederland. Niet voor niets zijn wij dan ook de snelst groeiende zelfstandige badkamer speciaalzaak van Nederland.

Nieuwsgierig naar ons aanbod? Lees dan snel verder.

Ontwerpen | Realiseren

Alle voor tegel en sanitair Drachten vindt u bij Sani-Dump. Om uw droombadkamer te realiseren zullen wij alle stappen met u doorlopen. Beginnend met al uw wensen in kaart te brengen. Welke stijl ? Wat voor sanitair? Vervolgens gaan we kijken naar hoe u uw ruimte het beste kun indelen. Want geen enkele ruimte is hetzelfde en we willen natuurlijk elke centimeter optimaal benutten. Ten slotte kunnen we alles samenvoegen in een gratis 3D ontwerp. Zo krijgt u een inzichtelijk beeld van hoe uw nieuwe droombadkamer eruit komt te zien.

Contact voor tegel en sanitair Drachten

Al zin om aan de slag te gaan? Maak vandaag nog een afspraak via onze website! Bekijk onze contactgegevens. Uiteraard bent u ook altijd welkom om te komen kijken in de showroom zonder afspraak. Let dan wel even goed op onze openingstijden.

De koffie staat voor u klaar bij Sani-Dump Drachten.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Drachten

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Drachten