Tegel en sanitair Dordrecht

Op zoek naar tegel en sanitair Dordrecht? Dan is Sani-Dump hét adres voor u! Met werkelijk alles op het gebied van badkamers slaagt u bij Sani-Dump altijd. Van tegels tot aan badkamermeubels en sanitair. Met ons grote assortiment en verschillende collecties is er voor elke stijl en smaak iets te vinden.

Maak vandaag nog een afspraak online!

Sani-Dump Tegel en sanitair Dordrecht

Met 41 megastores door heel Nederland zit er altijd een vestiging bij u in de buurt. Hier vindt u alles op het gebied van tegels en sanitair. We kijken samen met u naar de mogelijkheden, opties en het uiteindelijke resultaat. Onder het genot van een bakje koffie komt u bij Sani-Dump tot uw droombadkamer! Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een 3D ontwerp.

Meer weten over ons aanbod? Lees dan snel verder.

Outlet Dordrecht

De vestiging in Dordrecht is een outlet. Hier vindt u showroommodellen en uitlopende collectie tegen de scherpste prijzen. Omdat de collectie snel wisselt bieden wij de mogelijkheid uw product te reserveren. U kunt uw reservering vervolgens ophalen in de vestiging bij u in de buurt. Mocht u even geen gaatje hebben langs te komen dan kunt u ons outlet aanbod alvast online bekijken. Hier vindt u  een duidelijk overzicht van ons aanbod.

Voor het maken van een 3D ontwerp kunt u gemakkelijk via onze website een afspraak maken. Uw afspraak wordt direct bevestigd. Mocht u even niet in de gelegenheid zijn om langs te komen in één van onze vestigingen. Dan kunt u uw specificaties voor uw nieuwe badkamer ook online doorgeven. Onze top ontwerpers gaan direct voor u aan de slag. Vervolgens maken zij een persoonlijke afspraak met u  om alles door te nemen.

Contact

Maak vandaag nog en afspraak via onze website bij een van onze vestigingen. In slechts drie stappen wordt u afspraak bevestigd. Ga vandaag nog aan de slag  met uw droombadkamer. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina voor nog meer nieuws over ons!

Tot snel bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk de outlet in Dordrecht

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Dordrecht