TEGEL EN SANITAIR APELDOORN

Tegel en sanitair Apeldoorn? U vindt de mooiste tegels en sanitair artikelen bij Sani-Dump Apeldoorn! Gaat u voor kleur in de badkamer of toch voor zwart wit? Natuurlijk kunt u ook kiezen voor houttinten. Maak nu een afspraak in de showroom van Sani-Dump Apeldoorn!

Uw nieuwe badkamer ontwerpen bij Sani-Dump

Bij Sani-Dump Apeldoorn vindt u de nieuwste collecties. A-merken tegen bodemprijzen. Ook kunt u bij ons terecht voor outletproducten. Voor ieder wat wils! Denk aan merken als Bruynzeel, Sphinx en Duravit. U kunt bij ons terecht voor al uw sanitair artikelen en accessoires. Van toiletten tot tegels. Bent u op zoek naar een bepaald artikel?

Kijk op onze website.

3D-tekening van uw badkamer

Maak een afspraak voor een 3D-tekening van uw toekomstige badkamer. Dit kunt u gemakkelijk online of in de winkel regelen. Geef online uw wensen en formaten door. Wij gaan hard aan de slag om een 3D-ontwerp te maken. Vervolgend nodigen wij u graag uit. In de showroom leggen wij u de mogelijkheden uit. Ook kijken we naar de artikelen die goed passen. Persoonlijke service! De koffie staat al klaar bij Sani-Dump Apeldoorn.

Inspiratie opdoen

Heeft u een badkamer met een schuin dak? Dan kan het soms lastig zijn om de juiste artikelen te vinden. Hetzelfde geld voor een kleine badkamer. Sani-Dump denkt in oplossingen! Iedere maand vindt u een nieuw blogartikel over sanitair. Tips, tricks en trends. Volgt u ons al? Bekijk onze blogberichten hier. Ook vindt u ons op Pinterest.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Ontdek uw droombadkamer.