Tegel en sanitair Aalsmeer

Op zoek naar tegel en sanitair Aalsmeer ? Dan is Sani-Dump dé winkel die u zoekt! Een groot aanbod aan sanitair en tegels vindt u bij ons. Met 41 megastores door heel het land, de snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland.

Benieuwd wat Sani-Dump voor uw kan betekenen? Maak dan snel een afspraak via onze website!

Sani-Dump  Aalsmeer

Al 24 jaar lang is Sani-Dump uw expert op het gebied van sanitair. Wij hebben veel keuze uit verschillende A-merken zoals onder andere Grohe, Villeroy & Boch en Bruynzeel. U kunt bij Sani-Dump dus alleen maar kwaliteit verwachten. En dit ook nog eens voor een bodemprijs! Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag bij het realiseren van uw droombadkamer.

Wilt u weten hoe? Lees dan snel verder.

Ontwerpen | Realiseren

Om uw droombadkamer te realiseren zullen wij alle stappen met u doorlopen. Aller eerst uw wensen in kaart brengen. Welke stijl ? Wat voor meubelen? Vervolgens gaan we kijken naar hoe u uw ruimte het beste kun indelen. Om zo elke centimeter optimaal te benutten. Vervolgens kunnen we alles samenvoegen in een 3D ontwerp. Zo krijgt u een inzichtelijk beeld van hoe uw nieuwe droombadkamer eruit komt te zien. Dit is geheel gratis!

Ook kunt u een kijkje nemen op onze inspiratie pagina of blog. Deze staan vol met informatie en tips over badkamers en ruimte indelingen.

Maak nu  een afspraak!

U kunt vrijblijvend een afspraak maken op onze website. Kies de vestiging Aalsmeer, vul uw gegevens in en u krijgt achteraf een afspraak bevestiging. In de tussentijd kunt u genoeg inspiratie opdoen op onze website

Ga aan de slag voor u nieuwe droom badkamer!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Aalsmeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Aalsmeer