STOOMCABINE KOPEN VOOR WELLNESSGEVOEL BIJ U THUIS

Upgrade uw badkamer naar een wellnesscentrum met een stoomcabine! Deze luxueuze en ontspannende aanwinst voor uw badkamer hoeft niet eens meer ruimte in beslag te nemen dan een ‘gewone’ douchecabine. Bovendien heeft u bij Sani-Dump altijd de beste prijs. Een stoomcabine kopen is dus nog niet eens zo’n gek idee, zeker als u alle voordelen in overweging neemt. We zetten deze graag voor u op een rij.

VOORDELEN VAN EEN STOOMCABINE KOPEN

Is een sauna niets voor u? Schrijf een stoomcabine niet te snel af, want deze wordt door veel mensen een stuk aangenamer gevonden. Het is er minder warm, maar tegelijkertijd geeft een stoomcabine wel een weldadig en ontspannen gevoel. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, afvalstoffen worden sneller afgevoerd, uw spieren ontspannen. Het is echt een plek waar zowel lichaam als geest volkomen tot rust kunnen komen. Nog een voordeel: in de winter bent u sneller van uw verkoudheid af. Niet meer onhandig met uw verstopte neus boven een teiltje warm water hangen met een theedoek over uw hoofd, maar lekker relaxed in uw eigen stoomcabine het ongemak laten verdampen. Een stoomcabine kopen is dus echt een investering in uw lichamelijke en mentale gezondheid.

GOEDKOPE STOOMCABINE KOPEN

Bij Sani-Dump kunt u goedkoop een stoomcabine kopen. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Bovendien kunt u de cabine ook gebruiken om te douchen, waardoor u dus weinig extra ruimte nodig heeft. Bij Sani-Dump kunnen we u de verschillende mogelijkheden laten zien en meedenken over de beste oplossing voor uw situatie. Maak vrijblijvend een afspraak en u weet direct waar u aan toe bent. Tip: neem een kijkje in onze outlet als u een stoomcabine wilt kopen, hier vindt u verschillende modellen die nóg scherper geprijsd zijn dan normaal. En dat wil heel wat zeggen, want we hebben standaard al een ‘A-merken voor bodemprijzen’ beleid… Kortom: wilt u een stoomcabine kopen of meer informatie over de mogelijkheden, dan is Sani-Dump wat u zoekt.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek jouw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!