Spijkenisse tegels badkamer

Wist u dat u voor Spijkenisse tegels badkamer ook terecht kunt bij Sani-Dump in Spijkenisse. Want naast sanitair vindt u bij ons ook een uitgebreid assortiment aan tegels. Van wandtegels en vloertegels tot aan mozaïektegels en keramische tegels. Wat voor soort badkamertegel u ook zoekt u vindt het allemaal bij Sani-Dump. Wij willen er alles aan doen om u optimaal te kunnen laten genieten van een prefect afgewerkte ruimte met de juiste badkamertegels. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak!

Sani-Dump tegels en meer!

Badkamertegels zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en in vele verschillende kleuren en patronen. In combinatie met de juist materialen kunt u iedere gewenste stijl creëren. Van modern tot landelijk en van trendy tot chique. Sani-dump heeft al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van badkamers en tegels. Daarom adviseren wij u graag! Lees snel verder voor meer informatie.

Tegels zijn de basis van iedere badkamer. Belangrijk dus op hier de juiste keuze in te maken. Bij Sani-Dump Spijkenisse helpen wij u daar graag bij. Wij bergrijpen dat er genoeg keuze is. Gaat u voor zachte aardetinten, misschien wel marmer of toch donkere tegels op de vloer en wand? Om de keuze voor u wat gemakkelijker te maken kunnen wij voor u een gratis 3D tekening maken. In deze tekening krijgt u inzichtelijk hoe u nieuwe badkamer eruit komt te zien.

Inspiratie Spijkenisse tegels badkamer

Voor meer inspiratie kunt u ook nog een kijkje nemen op onze inspiratiepagina. Hier vindt u veel leuke tips, trends en blogs voor het inrichten van uw badkamer. Kortom, kom gezellig naar onze showroom in Sliedrecht. U vindt ons aan de Lucebertstraat in Spijkenisse.

Tot ziens bij Sani-Dump Spijkenisse!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Spijkenisse

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!