Spijkenisse badkamer

Alles voor Spijkenisse badkamer bindt u bij Sani- Dump Spijkenisse. Een grote showroom met werkelijk alles voor uw nieuwe badkamer. Van kranen en vrijstaande baden tot aan tegels en badkamermeubels. U vindt het allemaal bij Sani-Dump. A-merken tegen de laagste prijzen is wat u kunt verwachten. Met 41 megastores door heel Nederland zit er altijd een vestiging bij u  in de buurt! Zo ook in Spijkenisse. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak en kom gezellig langs.

3D ontwerp

Voor het maken van een 3D ontwerp is niet veel nodig. De specificaties van de ruimte en beetje van uw fantasie. Wij gaan samen met u stap voor stap alles doorlopen zodat uw droombadkamer werkelijkheid wordt. Door ons grote aanbod is er voor elke stijl een badkamer te realiseren. Van design tot stoer en robuust. Bij Sani-Dump Sliedrecht hebben we het allemaal! Lees snel verder wat u allemaal kunt verwachten!

Ons aanbod

Bij Sani-Dump kunt u terecht voor alles op het gebied van badkamers. Kranen, baden, whirlpools, douchecabines, betegeling en nog veel meer! Als badkamer speciaalzaak bieden wij het totaal pakket. Alles om uw droombadkamer te realiseren. Bij het inrichten van uw badkamer is er vaak zoveel meer mogelijk dan u denkt! Daarom adviseren wij u graag! Richt uw badkamer op zo’n manier in dat u er gemakkelijk met z’n tweeën kunt zijn. Het plaatsen van een dubbele wastafel of twee enkele wastafels is zeker een must in een grote familie.

Inspiratie Spijkenisse badkamer

Wilt u alvast meer inspiratie op doen? Neem dan zeker eens een kijkje op de inspiratiepagina de website of kom gezellig lang in onze showroom. U vindt onze ruime opgezette showroom aan de Lucebertstraat in Spijkenisse.

Tot snel bij Sani-Dump Spijkenisse!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Spijkenisse

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!