SPHINX TOILET

Zoekt u een Sphinx toilet? Sani-Dump is de meest uitgebreide badkamer winkel van Nederland en België, met de scherpste prijzen. Ons streven is ervoor te zorgen dat uw badkamer die luxe uitstraling krijgt, ongeacht uw budget. Hiervoor kunnen wij gebruik maken van topmerken sanitair en badkamermeubelen waaronder Sphinx. Met onze 30 megastores door heel Nederland en België, vindt u altijd een Sani-Dump winkel bij u in de buurt. Daarnaast heeft u in de online outlet ook de ruimste keuze aan sanitair en badmeubelen!

SPHINX TOILET KOPEN – BEKIJK ONS ASSORTIMENT

In onze  badkamerwinkel voorzien wij u van een ruim assortiment aan A-merk badkamer meubelen en sanitair tegen een zeer lage prijs. Ons assortiment is zeer ruim en u heeft dan ook keuze uit verschillende modellen Sphinx toiletten. Daarnaast vindt u bij ons onder andere wastafels, baden, douche- en stoomcabines van top merken zoals Grohe, Hoesch, Bruynzeel, en Riho. In de winkel helpen onze deskundige medewerkers u graag bij het maken van de juiste keuze.

SPHINX TOILET KOPEN – OOK ONLINE TE BESTELLEN

In plaats van een bezoekje te brengen aan één van onze megastores, kunt u ons assortiment ook gemakkelijk en direct online bekijken. In onze online store profiteert u bovendien vaak van een flinke korting en krijgt u een uitgebreid overzicht te zien van onze producten per categorie. Door onze grote winkelvoorraad kunnen wij uw bestelling, zowel vanuit de winkel als online besteld, razend snel bij u thuis bezorgen.

Mocht u nog vragen hebben, komt u dan gerust langs in één van onze megastores voor een persoonlijk advies gesprek. Samen zoeken wij de beste opties voor u.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek jouw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!