BADKAMER SHOWROOM AMERSFOORT

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer Amersfoort? Uw zoektocht start bij badkamerwinkel Sani-Dump. In onze vestiging in Amersfoort hebben wij een zeer ruime collectie A-merken sanitair en badkamer meubelen maar ook badkamer tegels. Daarnaast bieden wij u altijd de scherpste prijs voor alle producten. Bij ons betaalt u nooit teveel! Bekijk ook onze complete collectie in onze online outlet.

STEL UW BADKAMER SAMEN BIJ SANI-DUMP

Wat uw budget ook is, bij sanitairwinkel Sani-Dump vindt u een badkamer die van alle gemakken is voorzien. Doordat wij de kwaliteit van A-merken tegen een zeer lage prijs kunnen aanbieden, bent u gegarandeerd van een luxe uitstraling. In ons assortiment vindt u verschillende douche cabines, baden, en ander sanitair voor ieder budget. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

TEGELS AMERSFOORT – VOOR EEN COMPLETE BADKAMER AMERSFOORT

Bent u op zoek naar goedkope badkamers? Dan kunt u ook bij ons terecht! Wij kunnen voor u, uw badkamer ontwerpen naar uw wensen. Wij bekijken graag met u de mogelijkheden van de ruimte, en uw persoonlijke budget. Na het ontwerp kunt u bij ons ook zowel goedkope badkamer meubelen als goedkope tegels kopen, die binnen uw budget vallen. Wilt u andere tegels in uw douche gebruiken? Dan kunt u bij ons ook douche tegels kopen.

BADKAMER VEENENDAAL – PERSOONLIJK ADVIES

Wilt u een badkamer kopen bij Sani-Dump? Dan kunt u online alvast ons volledige assortiment bekijken. Wanneer u behoefte heeft aan persoonlijk advies, kunt u langskomen in onze vestiging sanitair Amersfoort, of één van de andere 41 megastores. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar, en gaan graag persoonlijk met u in gesprek.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe badkamer, bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Bekijk ons uitgebreide assortiment in de showroom, en ga het gesprek aan met onze ervaren medewerkers. Tot snel in de winkel!

Lees meer »

ONZE VESTIGING IN AMERSFOORT

Bel onze vestiging Amersfoort voor vrijblijvend advies & inspiratie: 033 – 258 5779

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort