Sanitairwinkel Zoetermeer

Bent u op zoek naar een sanitairwinkel in Zoetermeer? Laat u inspireren en ontdek meer!

Sanitairwinkel Zoetermeer

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een sanitairwinkel in Zoetermeer? Dan bent u bij Sani-Dump zeker aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd aan de Philipsstraat 14, waar u elke dag van harte welkom bent. Graag helpen wij u verder als u op zoek bent naar een compleet nieuwe badkamer, of als u losse onderdelen voor uw badkamer nodig heeft. Bij Sani-Dump hebben we een ruim assortiment aan A-merk artikelen. Denk daarbij aan Grohe, Sphinx, Villeroy & Boch en nog veel meer, maar dan altijd tegen de scherpste prijzen!  We durven daarom ook te zeggen dat we goedkoper zijn dan onze concurrenten. Neem een offerte mee, en we laten het zien!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op of plan een afspraak!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Philipsstraat 14
2722NA  Zoetermeer

SANITAIRWINKEL ZOETERMEER: KOM NAAR SANI-DUMP!

De sanitair winkel Sani-Dump in Zoetermeer staat niet voor niks al jaren bekend als dé badkamer en tegelspecialist. Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuwe badkamer, of alleen een aantal onderdelen nodig heeft, alles hebben wij voor u verkrijgbaar. Dankzij ons zeer ruime assortiment, is het onmogelijk om bij ons niet te slagen. Daarnaast snappen wij natuurlijk heel goed dat het budget een belangrijke rol speelt bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer. Daarom hebben wij onze producten ingedeeld in verschillende prijsklassen, zodat u met elk budget bij ons terecht kunt. . Kom bij ons langs en doe inspiratie op in de ruime showroom, terwijl onze verkoopmedewerkers u alle informatie geven die u nodig heeft. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zo lang mogelijk van hun aankopen kunnen profiteren. Daarom geven wij graag advies over de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we precies hoe we uw badkamer optimaal kunnen inrichten in uw situatie.

Openingstijden

  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 20:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 16:00 uur
    Gesloten

KOM LANGS!

Bij vragen over onze sanitairwinkel in Zoetermeer kunt u uiteraard altijd contact opnemen, maar ook bent u natuurlijk van harte welkom in de winkel. We zijn elke dag geopend, dus we staan altijd voor u klaar. Kom langs in onze showroom voor inspiratie, of als u vragen heeft. We helpen u graag!

P.s. volg ons voor meer inspiratie op Pinterest!