sanitairwinkel terneuzen

Bent op zoek naar een sanitairwinkel Terneuzen? Dan hebben wij wat u zoekt! De showroom van Sani-Dump Terneuzen heeft van maandag tot en met zaterdag haar deuren voor u geopend. U bent van harte welkom om naar badkamers, toiletten en dergelijke onderdelen te komen kijken. In onze winkel kunt u al uw vragen stellen aan één van onze deskundige medewerkers. U kunt van te voren alvast een afspraak maken. Tijdens uw bezoek kunt informatie en inspiratie opdoen. Sani-Dump staat voor een hoge kwaliteit met bodemprijzen. Wij vinden het belangrijk dat u niet de hoofdprijs betaald voor een badkamer. Daarom houden wij onze prijzen zo laag mogelijk. In onze winkel vindt u sanitair van de merken Grohe, Bruynzeel, Sphinx en meer! Neem alvast een kijkje op de website om in de stemming te komen.

Sani-Dump | Sanitairwinkel Terneuzen

Een badkamer inrichten doet u niet in één dag. Daar is tijd voor nodig, tijd om keuzes te maken. Maar er zijn tegenwoordig zoveel keuzes, dat het lastig is om ergens te beginnen. Gaat u voor één stijl of gaat u stijlen combineren. En hoe richt je een kleine badkamer in? Dit zijn een aantal vragen die u zichzelf waarschijnlijk stelt. Wij raden u dan aan om een afspraak te maken met één van onze medewerkers. Zij helpen u tijdens dit beslissingsproces. Tevens heeft u de mogelijkheid om 3D ontwerp van de badkamer te laten maken. Zo heeft u een beter beeld van hoe de badkamer eruit moet zien. Dit ontwerp is gratis en geheel vrijblijvend. Bekijk alle mogelijkheden voor een 3D ontwerp op de website.

Wanneer u interesse heeft in een persoonlijke afspraak, raden wij u aan om alvast inspiratie op te doen. Zo kunt u een aantal voorbeelden meenemen naar de afspraak. Op deze manier kunnen wij nog beter in kaart krijgen wat u graag wilt zien. U kunt uw inspiratie opdoen via ons Pinterestaccount. Wij plaatsen hier dagelijks inspiratie gecategoriseerd op ruimte en stijl. Alle Pins zijn ter inspiratie en niet terug te vinden in onze showroom.

Breng een bezoek aan Sani-Dump Terneuzen

Wanneer u bezig bent met het inrichten van een badkamer kunt u het beste verschillende showrooms afgaan om inspiratie op te doen. Een badkamer moet je in het echt zien, voelen en misschien wel even uitproberen. Kom daarom langs bij onze showroom in Terneuzen. We zien u graag! U kunt alvast een afspraak maken voor uw bezoek.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Terneuzen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!