Sanitairwinkel Sliedrecht

Als u op zoek bent naar een sanitairwinkel Sliedrecht, dan is Sani-Dump de sanitairwinkel die u zoekt! Wij zijn specialist op het gebied van badkamers en hebben een groot aanbod aan verschillende sanitaire voorzieningen. Als specialist op het gebied van badkamers vindt u bij Sani-Dump alles om uw droombadkamer te realiseren. Dit ook nog eens voor bodemprijzen! Want Sani=Dump is alles behalve een dumpzaak. U kunt bij ons terecht voor A-merken tegen de laagste prijs. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak en kom gezellig langs!

Sani-Dump uw sanitair specialist!

Met 41 megastores door heel Nederland zit er altijd een vestiging bij u in de buurt. En met onze 24 jaar ervaring geven wij als sanitairwinkel Sliedrecht u altijd een eerlijk en gedegen advies. Wij gaan samen met u kijken naar de mogelijkheden die er zijn voor u. In Sliedrecht bevindt zich onze showroom aan de Leeghwaterstraat 63. Wij geven u graag advies over materiaal en plaatsing. Lees snel verder voor meer tips!

Bij Sani-Dump, dé sanitairwinkel Sliedrecht ,  kijken we verder dan alleen uw badkamer. We maken indien gewenst een gratis 3D ontwerp van uw badkamer. We kijken naar de ruimte, mogelijkheden, budget en diegenen die straks van de badkamer gaan genieten. Zo creëren we een heerlijk comfortabele omgeving waarin u uzelf kunt terugtrekken, relaxen en ook weer opladen. Dit luxe gevoel van een hotel, iedere dag bij u thuis? Dan zit u bij Sani-Dump helemaal op de juiste plek!

Inspiratie sanitairwinkel Sliedrecht

Wat dacht u van geen standaard was meubel maar een wastafelblad met stenen waskom.  Wastafelbladen zorgen voor een minimalistische uitstraling in de badkamer. Dze plaatst u op twee of meerdere wandbeugels om het blad te voorzien van voldoende stevigheid. Bevestig hierop vervolgens uw favoriete waskom.

Benieuwd hoe dit eruit komt te zien? Dan laten wij u graag in een 3D tekening zien! Kom gezellig langs in onze showroom in Sliedrecht. Alvast wat inspiratie opdoen? Neen dan zeker eens een kijkje op de inspiratiepagina op de website. 

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Sliedrecht

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!