Sanitairwinkel Middelburg

Sanitairwinkel Middelburg gezocht? Zoek dan niet verder en breng een bezoek aan Sani-Dump Middelburg! Al onze deskundige medewerkers staan klaar om u een passend advies te geven over een nieuwe badkamer, een nieuw toilet of sanitaire onderdelen. Sani-Dump is de specialist op het gebied van tegels en sanitair. Onze naam zegt het al: wij verkopen sanitair tegen bodemprijzen. Wij vinden het belangrijk dat u niet de hoofdprijs betaald voor sanitaire voorzieningen. Een badkamer inrichten is al duur genoeg. Dat het sanitair de deur uitgaat tegen bodemprijzen betekent niet dat de kwaliteit ook laag is. Integendeel. Wij werken namelijk samen met topmerken zoals Grohe, Bruynzeel en Sphinx. Benieuwd naar de mogelijkheden van Sani-Dump? Neem dan contact op!

Sani-Dump | Sanitairwinkel Middelburg

De badkamer is een plek waar u opstaat, opmaakt, ontspant en de dag weer afsluit. Het is daarom van belang dat u deze unieke ruimte zo goed mogelijk inricht. Maar waar begint u? Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende mogelijkheden. Denk aan een zwarte, een kleurrijke of witte badkamer. En gaat u dan voor tegels, behang of verf? De keuze is reuze. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij de keuze. Dit doen wij onder andere met een 3D ontwerp. Dit ontwerp is gratis en vrijblijvend. Het geeft u een scherp idee van hoe u de badkamer ziet.

Naast onze showrooms, bieden wij nog meer inspiratie aan. Dit doen wij via ons Pinterestaccount. Hier plaatsen wij elke dag inspiratie in één van onze borden. Alle borden zijn verdeeld in badkamer en toilet stijlen. Het Pinterestaccount is ter inspiratie en niet terug te vinden in onze showroom.

Breng een bezoek aan Sani-Dump Middelburg

U bent van harte welkom om al uw vragen te stellen in de winkel. Onze medewerkers staan u graag te woord. In onze showroom kunt inspiratie en informatie opdoen. Tevens ervaart u hier de look and feel van de sanitaire voorzieningen. Maak alvast een afspraak en tot ziens bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Middelburg

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Middelburg