Sanitairwinkel Leiderdorp

Als u op zoek bent naar een sanitairwinkel Leiderdorp , dan is Sani-Dump de winkel die u zoekt! Als ervaren sanitair specialist met een uitgebreid assortiment aan sanitair en tegels geven wij u graag advies. Met ruim 41 megastores door heel Nederland en België is Sani-Dump daarnaast één van de snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel. In onze ruim opgezette showroom kunt u onze gehele collectie A-merken bekijken. Maak via de website een vrijblijvende showroomafspraak!

Sani-Dump uw specialist

Bij Sani-Dump kunt u altijd kwaliteit verwachten, want Sani-Dump is alles behalve een dumpzaak. U vindt bij ons alleen maar hoogwaardige A-merken. Denk bijvoorbeeld aan  Duvarit, Grohe, Bruynzeel en Villeroy & Boch. Alles voor uw badkamer vindt u bij Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar een stortdouche, toilet of kraan. Wij helpen u graag. Een afspraak maken kan als volgt;

Ga naar de website en kies de vestiging Leiderdorp. Selecteer een gewenste dag, datum en tijd. Als u al uw gegevens heeft ingevuld wordt de afspraak bevestigd. Ook voor het maken van een 3D ontwerp kunt u het beste een afspraak maken. Uiteraard bent u ook altijd welkom in de showroom zonder afspraak. Bekijk dan altijd voor vertrek de openingstijden.

Inspiratie sanitairwinkel Leiderdorp

Ook is Sani-Dump Leiderdorp de perfecte plek om inspiratie op te doen, ook op het gebied van sanitair. Het is belangrijk goed te kijken naar materiaal gebruik en kleuren. Door het juiste materiaal op de juiste plek toe te passen wordt de badkamer één geheel. Houdt daarbij ook altijd rekening met voldoende opbergruimte en loopruimte.

Om u te helpen kunnen wij bij Sani-Dump een gratis 3D ontwerp maken. Zo kunnen we samen met u uw droombadkamer samenstellen en dit direct visueel maken. Alvast wat inspiratie op doen? Neem dan ook eens een kijkje op onze inspiratiepagina, hier vindt u leuke tips op het gebied van badkamers!

Tot snel bij Sani-Dump Leiderdorp!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leiderdorp

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!