Sanitairwinkel Gouda

Bent u in Gouda op zoek naar een sanitairwinkel? Laat u inspireren en ontdek meer!

Sanitairwinkel Gouda

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een sanitairwinkel Gouda en omgeving? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod aan A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige wat we bij Sani-Dump dumpen is de prijs, wij werken namelijk alleen met kwalitatieve merken, zoals Villeroy & Boch, Keramag en Sealskin. Of u nu op zoek bent naar een complete badkamer of juist die perfecte kraan of radiator zoekt. Wij hebben het! Kom langs in onze showroom in Gouda om het gehele aanbod te bekijken!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw droom badkamer? Neem contact met ons op!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Hanzeweg 4C
2803 MC  Gouda

SANITAIRWINKEL GOUDA | SANI-DUMP STAAT VOOR U KLAAR!

Bij Sani-Dump hebben we werkelijk alles voor uw droombadkamer. In onze sanitairwinkel vindt u dan ook van alles en nog wat. Denk hierbij aan ligbaden, badmeubelen, tegels, accessoires en meer. Onze medewerkers helpen u graag verder met hetgeen dat u nodig heeft. Samen met u gaan we op zoek naar uw droombadkamer. Het mooie aan Sani-Dump is dat wij heel veel winkels door het hele land hebben. Hierdoor beschikken we over grote voorraden en kunnen we snel producten leveren. Zo hoeft u nooit lang te wachten! Wij zijn de speciaalzaak voor uw badkamer.

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor een vrijblijvend 3D ontwerp van uw badkamer? Ga met één van onze badkamer specialisten in gesprek en vertel  al uw wensen. Wij gaan aan de hand hiervan een prachtig 3D ontwerp voor u maken. Tijdens het ontwerp laten we u zien wat er allemaal mogelijk is en samen komen we tot een mooi geheel. Dit alles kunt u gratis en vrijblijvend laten doen.

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag10:00 - 21:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag12:00 - 17:00 uur

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u nog vragen over onze sanitairwinkel Gouda? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Hanzeweg 4C. Tot snel bij Sani-Dump Gouda!