Sanitairwinkel Den Haag

Bent u op zoek naar een sanitairwinkel in Den Haag? Laat u inspireren en ontdek meer!

Sanitairwinkel Den Haag

Altijd een vestiging in de buurt!

Zoekt u naar een sanitairwinkel Den Haag? Zoek niet verder! Wij zijn de partner die u zoekt. Sani-Dump Den Haag helpt u bij het vinden van de juiste sanitair artikelen. Van badkamertegels tot douchekoppen. Als specialist in sanitair en tegels helpen wij u bij uw keuze. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste artikelen krijgt tegen een mooie prijs. Bij onze vestiging in Den Haag laten wij u zien dat de prijs-kwaliteitsverhouding precies goed is.

Twijfelt u? Wij adviseren u graag. Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Wegastraat 25
2516AN  Den Haag

MERKEN | SANITAIRWINKEL DEN HAAG

Bij Sani-Dump verkopen we verschillende merken. Wij kijken bij de inkoop van onze producten naar veel aspecten. Denk aan trends en populariteit. Dat wil zeggen: voor ieder wat wils. Wilt u inspiratie op doen? Klik hier om meer inspiratiemateriaal te bekijken. Wij verkopen merken voor tegels en baden. Maar ook voor accessoires en badkamermeubelen. Voorbeeld van een merk is: Duravit. U kunt op deze pagina alle merken bekijken. Zit uw merk er niet bij? Aarzel dan niet. U kunt altijd contact met ons opnemen. Zo kunnen wij voldoen aan uw wensen. Goed om te benoemen is het volgende. Door goede prijsafspraken kunnen wij de goedkoopste prijs aanbieden.

Openingstijden

  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 20:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

CONTACT

Heeft u interesse in het sanitair van Sani-Dump Den Haag? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor uw klaar. Daarnaast kunt u ook een afspraak in de showroom maken. Dit kunt u doen door de volgende handeling te verrichten. Bel naar 070-4129442 of mail uw vraag naar denhaag@sanidump.nl.

Wij hopen u snel te verwelkomen!