sanitairwinkel den haag

Zoekt u naar een sanitairwinkel Den Haag? Zoek niet verder! Wij zijn de partner die u zoekt. Sani-Dump Den Haag helpt u bij het vinden van de juiste sanitair artikelen. Als specialist in sanitair en tegels helpen wij u bij uw keuze. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste artikelen krijgt tegen een mooie prijs. Bij onze vestiging in Den Haag laten wij u zien dat de prijs-kwaliteitsverhouding precies goed is. Twijfelt u? Wij adviseren u graag. Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Merken | Sanitairwinkel Den Haag

Bij Sani-Dump verkopen we verschillende merken. Wij kijken bij de inkoop van onze producten naar veel aspecten. Denk aan trends en populariteit. Dat wil zeggen: voor ieder wat wils. Wilt u inspiratie op doen? Klik hier om meer inspiratiemateriaal te bekijken. Wij verkopen merken voor tegels en baden. Maar ook voor accessoires en badkamermeubelen. Voorbeelden van merken zijn: Bruynzeel en Duravit. U kunt op deze pagina alle merken bekijken. Zit uw merk er niet bij? Aarzel dan niet. U kunt altijd contact met ons opnemen. Zo kunnen wij voldoen aan uw wensen. Goed om te benoemen is het volgende. Door goede prijsafspraken kunnen wij de goedkoopste prijs aanbieden.

Contact

Heeft u interesse in het sanitair van Sani-Dump Den Haag? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor uw klaar. Daarnaast kunt u ook een afspraak in de showroom maken. Dit kunt u doen door de volgende handeling te verrichten. Bel naar 070-4129442 of mail uw vraag naar denhaag@sanidump.nl.

Wij hopen u snel te verwelkomen!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag