Sanitairwinkel Delft

Al u op zoek bent naar Sanitairwinkel Delft dan is Sani-Dump het juiste adres. Al meer dan 24 jaar is Sani-Dump dé sanitair speciaalzaak. Met 41 megastores door heel Nederland de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitair winkel. In de ruim opgezette showroom aan de Schieweg kunt u op uw gemak inspiratie op doen en uw droom badkamer realiseren.

Maak vandaag nog een showroom afspraak!

Sani-Dump | Sanitair speciaalzaak

Met een groot aanbod in verschillende collecties vindt u bij Sani-Dump altijd wat u zoekt. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe wastafel of een complete badkamer. Met onze ervaren medewerkers helpen wij u bij de keuzes maken. We kijken samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden binnen de ruimte. Daarnaast kunnen wij dit ook inzichtelijk voor u maken.

Benieuwd hoe wij dat doen? Lees dan snel verder.

3D ontwerp

Dat doen wij door middel van een 3D ontwerp. Dit is ook nog eens geheel gratis! Als al uw wensen en mogelijkheden zijn doorgenomen gaan wij aan de slag met de 3D tekening. Wij plaatsen alle producten in de ruimte. Zo kunt u gelijk zien hoe de ruimte er daadwerkelijk uit komt te zien. Indien nodig kunt u eventuele aanpassingen tijdig door voeren.

Bij Sani-Dump staat kwaliteit bovenaan. Wij verkopen alleen maar A-merken zoals onder andere Villeroy& Boch, Grohe, Sphinx en Bruynzeel. Daarnaast krijgt u bij ons altijd de laagste prijs. Niks geen dumpzaak, maar een sanitair speciaalzaak met bodem prijzen. Zo slaagt u bij Sani-Dump voor de meest luxe badkamers binnen elk budget.

Maak vandaag een afspraak bij Sanitairwinkel Delft

Wacht niet langer en ga aan de slag met uw droombadkamer. In de showroom kunt u een gedegen en eerlijk advies verwachten. Een afspraak maken kan gemakkelijk via de website. U ontvangt direct uw afspraak bevestiging. Het enige wat u nog te doen staat is alvast inspiratie op doen. Dit kan bij ons op de inspiratie pagina. Hier vindt u veel tips voor het realiseren van uw badkamer. Wilt u meer weten over Sani-Dump bekijk dan onze website of Facebook pagina.

Tot snel bij Sani-Dump Delft.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Delft

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!