Sanitairwinkel Capelle aan den IJssel

Als u op zoek bent naar Sanitairwinkel Capelle aan den IJssel dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! De grootste aanbieder op het gebied van sanitair van dit moment. Met meer dan 24 jaar ervaring is Sani-Dump dé sanitair specialist waar u uw droombadkamer kunt realiseren.

Kijk snel op onze website en bekijk wat Sani-Dump voor u kan betekenen.

Sani-Dump | Sanitair specialist

Met een groot aanbod in luxe A-merken kunt u kwaliteit voor een betaalbare prijs verwachten. Sani-Dump is alles behalve een dumpzaak. Wij bieden kwaliteit voor de laagste prijs. Zo kunt u binnen elk budget uw droombadkamer samen stellen.

Benieuwd wat Sani-Dump nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder.

3D ontwerp | Realiseren

Realiseren is één van de sterkste punten van Sani-Dump. Want geheel gratis en vrijblijvend maken wij een 3D ontwerp van uw nieuwe badkamer. We nemen de afmetingen van uw huidige badkamer over en plaatsen de door u uitgekozen producten in de ruimte. Uiteraard beginnen we eerst met de mogelijkheden onder elkaar te zetten. Wat is wel mogelijk en wat niet. Vervolgens kijken we naar de producten en in welke stijl u de betegeling en badkamermeubels wilt. Vervolgens zetten wij alles in een 3D ontwerp. Zo krijgt u pas echt een goed beeld van hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien. Zo kunt u tijdig eventuele aanpassingen doorvoeren voor u de aankoop plaatst.

Bezoek Sanitairwinkel Capelle aan den IJssel

Wij zijn te vinden aan de Cypresbaan 1 in Capelle a/d IJssel. Hier vindt u een ruim opgezette showroom waar u op uw gemak kunt rond kijken. U kunt een afspraak maken via onze website. Uiteraard bent u ook altijd welkom zonder afspraak. De openingstijden  vindt u op de website. Nog meer te weten komen over Sani-Dump? Neem dan ook eens een kijkje op onze Facebook pagina.

Koffie staat klaar! Tot snel bij Sani-Dump Capelle a/d IJssel

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Capelle a/d IJssel

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Capelle aan den IJssel