sanitairwinkel bergen op zoom

Wilt u sanitair kopen bij een Sanitairwinkel Bergen op Zoom? Sani-Dump Bergen op Zoom helpt u graag verder. Met ruim 24 jaar zijn we dé aanbieder van luxe sanitair van alle grote merken, zoals: Grohe, Sphinx en Villeroy en Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe, zoals wij zelf zeggen. Bekijk de producten van onze A-merken online of maak een showroomafspraak

Bodemprijzen bij Sanitairwinkel Bergen op Zoom

A-merken tegen bodemprijzen? Bij Sani-Dump is het mogelijk! Wij leveren verschillende grote merken tegen een goede prijs. Wij bieden een sanitaire ruimte voor iedere portemonnee. Aan de hand van uw bestedingsbudget bekijken wij gezamenlijk de mogelijkheden, waarbij wij graag een adviserende rol aannemen. Benieuwd naar hoe u bijvoorbeeld uw badkamer kunt verduurzamen? Maak een afspraak in onze vestiging in Bergen op Zoom.

Een douchebak koop je bij Sani-Dump

Wist u dat er veel keuzes zijn op het gebied van douchebakken? Een douchebak vangt het water op in uw douche. Voor ieder type douche hebben wij het perfecte bad in het assortiment. Geheel aangepast naar uw wens. Hierbij kunt u denken aan merken als Riho en Duravit. Wij zijn ervan overtuigd dat u verstelt zult staan van de mogelijkheden! Bekijk onze Pinterest pagina om alvast inspiratie op te doen.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Bergen op Zoom

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Bergen op Zoom