Sanitairwinkel Amersfoort

In onze Sani-Dump  sanitairwinkel Amersfoort vindt u een compleet assortiment aan badkamermeubels en sanitair, tegen de scherpste prijzen. In ons assortiment maken wij gebruik van A-merken, zodat er altijd een topkwaliteit product is voor uw badkamer en uw budget. Met 30 vestigingen is er altijd een Sani-Dump megastore bij u in de buurt, daarnaast kunt u ook terecht in onze online outlet. 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Sanitairwinkel Amersfoort – Voor ieder budget

Ons streven is om voor ieder budget een geschikte oplossing te vinden, en tegelijkertijd iedereen topkwaliteit meubelen te kunnen bieden. Dit kunnen wij doen door het gebruik van veel verschillende merken, en een grote winkelvoorraad. Bij ons vindt u een ruime keuze aan douchecabines, wastafels, baden en ander sanitair, van topmerken waaronder Grohe, Bruynzeel, Sphinx, Hoesch en Riho. Uiteraard kunnen onze medewerkers u helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw badkamer en budget.

Bekijk de Sani-Dump online outlet

Sani-Dump heeft naast onze winkel showrooms ook een online outlet beschikbaar. Hier vindt u per categorie een duidelijk overzicht van al onze producten, en profiteert u bovendien van fikse kortingen. 

Kom langs in één van onze Sani-Dump megastores, of bestel direct uw sanitair online. We gaan graag met u in gesprek, en voorzien u van persoonlijke tips en adviezen.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amersfoort

Maak een showroomafspraak in één van onze vestigingen.

Maak een showroomafspraak