Sanitairwinkel Almere

Op zoek naar een sanitairwinkel Almere? Bij Sani-Dump vindt u altijd de nieuwste trends op sanitair gebied! Vrijwel alle A-merken onder één dag. Een ruim opgezette showroom zodat u fijn kunt kijken. De specialisten uit ons filiaal in Almere helpen u graag verder. Maak een showroomafspraak via de website.

Uw droombadkamer in 3D

U leest het goed! Sani-Dump maakt gratis een 3D-ontwerp van uw droombadkamer? Hoe? Met een speciaal tekenprogramma kunnen wij uw wensen door vertalen naar een ontwerp. Gedetailleerd met de nieuwste trends en spullen. U kunt er voor kiezen om in de winkel langs te komen of online uw wensen door te geven. Bij de laatste optie nodigen wij u uit om langs te komen wanneer het u schikt. Tijdens deze afspraak nemen we het ontwerp door. Ook lopen we samen door de showroom. Sanitairwinkel Sani-Dump denkt graag met u mee.

Keramiek

Wilt u een materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is? Kies van voor sanitair gemaakt van keramiek. Doordat het oppervlak makkelijk schoon te maken is, is het heel hygiënisch. Daarnaast..

is het ook duurzaam. Keramiek is gemaakt van natuurlijke materialen. Bij Sani-Dump vindt u altijd een ruim aanbod aan keramieken badkamerproducten. Denk aan merken als Bruynzeel en Durvit! Een lage prijs voor de beste producten.

Bezoek onze sanitairwinkel Almere!

U vindt Sani-Dump Almere aan de Washingtonstraat 7. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zondag. Bekijk de actuele openingstijden nu op onze website! Wij hopen u snel te zien. Doe alvast inspiratie op via de Pinterestpagina.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Almere

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Almere