Sanitairoutlet Cruquius

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw badkamer? Kom langs in onze Sani-Dump sanitairoutlet Cruquius! Daar vindt u een zeer ruime collectie aan sanitair en badkamermeubelen, van de beste merken. Het enige dat wij dumpen, is de prijs! Bij ons bent u gegarandeerd van de laagste prijzen. Wij zorgen ervoor dat uw badkamer een luxe uitstraling krijgt, wat uw budget ook is. Naast Cruquius, heeft Sani-Dump 41 vestigingen, verspreid over Nederland en België. Kom langs, en laat u verrassen door het ruime aanbod!

Persoonlijke service van Sani-Dump

Sani-Dump staat niet alleen bekend om het ruime assortiment en de absoluut laagste prijzen. Wij bieden daarnaast ook een uitgebreide persoonlijke service. Zo kunt u een persoonlijke afspraak maken met één van onze ervaren medewerkers. Wanneer u de plattegrond van uw badkamer meeneemt, kunnen wij u optimaal adviseren. Het is zelfs mogelijk een 3D-ontwerp te laten maken van uw droombadkamer. 

Sanitairoutlet Cruquius – A-merk kwaliteit

Bij Sani-Dump maken wij uitsluitend gebruik van A-merken. Hierdoor kunnen wij topkwaliteit en duurzaam sanitair blijven garanderen. Denk bij deze merken bijvoorbeeld aan Bruynzeel, Macbath, Duravit en Grohe. Op de website vindt u alle merken die Sani-Dump in het assortiment heeft, gesorteerd per categorie. Zo kunt u, voordat u de showroom bezoekt, alvast online inspiratie opdoen.

Voor meer inspiratie en persoonlijk advies, komt u langs in Cruquius of één van onze andere outlet megastores. De koffie zetten wij voor u klaar!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Cruquius

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Cruquius