SANITAIR ZEELAND

Zoekt u naar sanitair Zeeland? Dan bent u op de juiste weg bij Sani-Dump! Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair en tegels tegen absolute bodemprijzen! Het enige dat wij dumpen is de prijs! Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, design sanitair of alleen een bad meubel, vrijstaand bad, whirlpool bad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op nemen! Wij helpen u graag verder met het zoeken van uw droom badkamer.

Bekijk een deel van onze collectie online

Buiten onze megastores om kunt u bij ons ook terecht in onze webshop. Hier bieden wij een klein deel van onze badkamermeubels welke ook goedkoop zijn. We vullen de webshop telkens met nieuwe badkamermeubelen.

Sani-Dump biedt u een ruime keuze goedkope badkamermeubelen. Alles voor uw badkamer sanitair tot uw complete tegelvloer is uit voorraad verkrijgbaar. Van tegels tot tegellijm, van kranen tot complete badkamermeubelen, wij hebben het voor u!

Professioneel advies op maat – Sanitair Zeeland

Sani-Dump staat niet alleen bekend om de absolute bodemprijzen en de ruime collectie A-merken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een professioneel advies op maat. Om hiervan te profiteren kunt u online een persoonlijke afspraak maken, in één van de megastores. Wanneer u de plattegrond van uw badkamer bij de hand heeft, kunnen onze medewerkers u aan de hand daarvan optimaal adviseren. Om zicht te krijgen op uw nieuwe badkamer, kunt u een 3D-ontwerp laten maken. Tot snel bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!