Sanitair Woerden

Bent u op zoek naar sanitair in Woerden? Laat u inspireren en ontdek meer!

Sanitair Woerden

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar sanitair Woerden? Dan zijn wij de aangewezen partij voor u, ook in onze badkamer showroom Woerden. Zo levert Sani-Dump Woerden eersteklas badkamerproducten van de populairste sanitair merken tegen een lage prijs. Bij Sani-Dump heeft u dus een goede kwaliteit tegen een lage prijs. In onze showroom vindt u een divers aanbod aan sanitair en bad meubelen. Ik zou zeggen kom eens langs en laat u verassen door ons sanitair, wat uw budget ook is!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Jaap Bijzerweg 15
3446CR  Woerden

STEL ZELF UW BADKAMER SAMEN!

Bij Sani-Dump is het mogelijk om zelf u badkamer samen te stellen. U kan dus een badkamer ontwerpen die geheel naar u smaak is ingericht en die aan al uw wensen voldoet. Gaat uw voorkeur uit naar een landelijke badkamer? Of heeft u toch liever een klassieke, moderne badkamer? Bij ons is alles mogelijk. Ook aan diverse opstellingen is nagedacht. Waar de één gaat voor een ligbad, heeft de ander namelijk liever een inloopdouche. Wij gaan samen met u opzoek naar een badkamer die aan al uw wensen en eisen voldoet. Ook voor een sanitair outlet in Woerden zit u bij Sani-Dump goed!

Openingstijden

 • MaandagGesloten
 • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
 • Woensdag10:00 - 17:30 uur
 • Donderdag10:00 - 17:30 uur
 • Vrijdag10:00 - 21:00 uur
  10:00 - 17:30 uur
 • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
 • Zondag12:00 - 17:00 uur
  Gesloten

KOM EENS LANGS – SANI-DUMP

Badkamer meubelen van A-merken vindt u bij Sani-Dump tegen de laagste prijzen. Kom eens langs in één van onze 41 megastores, zoals die in Woerden.