sanitair winkel Zoetermeer

Bent u op zoek naar een Sanitair winkel Zoetermeer? Dan moet u zeker bij Sani-Dump in Zoetermeer zijn! Wij zijn gevestigd aan de Philipsstraat 14, en zijn elke dag voor u geopend. Sani-Dump is niet voor niks dé badkamer en tegelspecialist. Wij hebben alle A merken voor u beschikbaar. Denk daarbij aan Grohe, Sphinx, Villeroy & Boch en nog veel meer, maar dan altijd tegen de scherpste prijzen! Wij zijn daarmee ook altijd de goedkoopste als het gaat om een compleet nieuwe badkamer ten opzichte van onze concurrenten.

Kom gerust bij ons langs of maak een afspraak voor meer informatie!

Sanitair winkel Zoetermeer | Sani-Dump helpt u graag verder

Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuwe badkamer, of alleen een aantal onderdelen nodig heeft, alles hebben wij voor u verkrijgbaar. Kom bij ons langs en doe inspiratie op in de ruime showroom, terwijl onze verkoopmedewerkers u alle informatie geven die u nodig heeft. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zo lang mogelijk van hun aankopen kunnen profiteren. Daarom geven wij graag advies over de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we precies hoe we uw badkamer optimaal kunnen inrichten in uw situatie.

Graag maken wij voor u een 3D ontwerp, zodat u kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Vooraf gaan we met u in gesprek om uw wensen en eisen door te nemen, zodat het ontwerp goed aansluit op wat u graag wilt zien.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen, maar u kunt ook langs komen in de winkel. Onze medewerkers helpen u graag verder en geven u advies over de mogelijkheden. We zijn elke dag geopend, dus we staan altijd voor u klaar. Tot ziens bij Sani-Dump Zoetermeer!

P.s. volg ons voor meer inspiratie op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Zoetermeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Zoetermeer