SANITAIR WINKEL WOERDEN

In onze Sani-Dump sanitair winkel Woerden vindt u een compleet assortiment aan sanitair en badkamermeubelen tegen de laagste prijzen. In ons assortiment maken wij gebruik van A-merken, zodat er altijd een top product beschikbaar is voor uw droom badkamer. Met 41 locaties in heel Nederland, is er altijd een Sani-Dump winkel bij u in de buurt, en daarnaast kunt u altijd terecht in de online outlet.

VOOR IEDER WAT WILS – SANITAIR WINKEL WOERDEN

Wij, van Sani-Dump streven ernaar om voor ieder budget een geschikte oplossing te vinden op het gebied van badkamermeubelen. Dit doen wij door middel van het gebruik van verschillende A-merken, daarnaast hebben wij een grote winkelvoorraad. Bij ons vindt u een ruime keuze aan badkamermeubels zoals douche cabines, wastafels, baden etc. van topmerken zoals Grohe, Sphinx, Bruynzeel, Hoesch en Riho.

Voor vragen kunt u altijd even een bezoekje brengen aan een van onze winkels, zoals Woerden. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.

SANI-DUMP ONLINE

Naast onze megastores is het ook mogelijk om ons gehele assortiment online te bekijken. Via onze website heeft u een duidelijk overzicht van alle producten en profiteert u van extra kortingen. Bovendien heeft u geen last van lange wachttijden, omdat wij werken met grote voorraden.

Bestel direct uw badkamermeubels of kom langs in onze winkel in Woerden. Wij geven u graag persoonlijk advies en helpen u bij het uitzoeken van de juiste meubels.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Woerden

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Woerden