Sanitair winkel Spijkenisse

Als u op zoek bent naar een sanitair winkel Spijkenisse, dan is Sani-Dump de winkel die u zoekt. U vindt bij Sani-Dump namelijk de alles op het gebied van sanitair. Daarnaast vindt u uitsluitend A-merken tegen absolute bodemprijzen. Want het enige wat wij dumpen zijn de prijzen. Daarnaast kunt u altijd een eerlijk en gedegen advies verwachten. Door onze ruime ervaring weten wij precies waar u op moet letten bij het uitkiezen van nieuw sanitair.  Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak online en kom gezellig langs!

Sani-Dump uw sanitairspeciaalzaak!

Bij Sani-Dump is er de mogelijkheid uw droombadkamer samen te stellen! Waarom? Dit komt omdat wij een onwijs groot aanbod hebben op het gebied van sanitair. Maar ook slaagt u bij ons voor badkamermeubels en tegels. Daarnaast bestaan onze collectie uitsluitend uit A-merken en betaald u nooit teveel! Benieuwd naar ons aanbod en alvast wat inspiratie opdoen? Lees dan snel verder!

Inspiratie sanitair winkel Spijkenisse/merken

Op het gebied van sanitair is er tegenwoordig heel veel mogelijk. Neem bijvoorbeeld een industriële badkamer. In een industriële badkamer is stoer hét sleutelwoord. Vaak heeft industrieel daarom een rauwe look waarbij beton en metaal worden toegepast. De kleuren grijs en zwart vormen de basis. Voeg daar zwarte of zwart metalen kranen aan toe. Bovendien heeft u de keuze uit een zwarte radiator, toilet of een douche met zwarte strepen. Meer inspiratie? Kijk dan eens op onze inspiratiepagina!

Benieuwd naar ons aanbod geworden? En wilt u inspiratie op doen in onze showroom? Kom dan gezellig langs in onze winkel aan de Lucebertstraat in Spijkenisse. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Tot ziens bij Sani-Dump Spijkenisse!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Spijkenisse

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!