SANITAIR WINKEL SITTARD-GELEEN

Als u op zoek bent naar een sanitair winkel Sittard-Geleen, komt u dan gerust eens langs in onze vestiging in Sittard-Geleen. Sani-Dump is namelijk uw beste partner met betrekking tot al het sanitair in uw badkamer.
Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen voor persoonlijk advies!

VOOR IEDER BUDGET EEN MOOIE BADKAMER – SANI-DUMP

Ons streven is om voor ieder budget een geschikte oplossing te vinden, en tegelijkertijd iedereen topkwaliteit meubelen te kunnen bieden. Dit kunnen wij doen door het gebruik van veel verschillende merken, en een grote winkelvoorraad. Bij ons vindt u een ruime keuze aan douchecabines, wastafels, baden en ander sanitair, van topmerken waaronder Grohe, Bruynzeel, Sphinx, Hoesch en Riho. Uiteraard kunnen onze medewerkers u helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw badkamer en budget.

PERSOONLIJK ADVIES- SANITAIR WINKEL SITTARD-GELEEN

Sani-Dump heeft naast onze winkel showrooms ook een online outlet beschikbaar. Hier vindt u per categorie een duidelijk overzicht van al onze producten, en profiteert u bovendien van fikse kortingen!
Heeft u liever persoonlijk advies over sanitair winkel Sittard-Geleen? Of wilt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Kom eens langs voor het beste advies in een van onze vele megastores. Of maak direct online een showroomafspraak.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Sittard-Geleen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Sittard-Geleen