Sanitair winkel Rotterdam

Op zoek naar een sanitair winkel Rotterdam? Dan is Sani-Dump de sanitair speciaalzaak die u zoekt! Gevestigd aan de Stadionweg 45a in Rotterdam vindt u onze ruim opgezette showroom. Hier is ons groot aanbod aan sanitair te bezichtigen. Alles voor uw badkamer vindt u bij Sani-Dump. Wij zijn absoluut geen dumpzaak, wij bieden gewoon altijd de laagste prijs!

Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak bij Sani-Dump Rotterdam, dé sanitair winkel Rotterdam

Sani-Dump |Sanitair speciaalzaak

Als sanitair speciaalzaak kunt u bij Sani-Dump altijd een gedegen en eerlijk advies verwachten. Samen met u gaan we opzoek naar de mogelijkheden en opties die er zijn voor uw badkamer. Want geen enkele badkamer is hetzelfde. Daarom kijken wij samen met u hoe we de ruimte optimaal kunnen benutten.

Benieuwd wat Sani-dump nog meer voor u kan betekenen? Lees dan snel verder.

3D ontwerp bij sanitair winkel Rotterdam

Om vervolgens alles nog wat inzichtelijker te maken kunnen wij dit ondersteunen door middel van een gratis 3D ontwerp. Dit ontwerp wordt ter plekke voor u gemaakt zodat u gelijk een duidelijk beeld krijgt. Zo kunt u bijvoorbeeld eventuele aanpassingen gelijk doorvoeren. Dit 3D ontwerp is ook nog eens geheel gratis! Want wij begrijpen als geen anders dat het lastig kan zijn de producten en een ruimte te visualiseren. Daarom helpen wij u daar graag bij!

Kom gezellig langs!

Wacht niet langer en kom gezellig langs in onze showroom aan de Stadionweg voor dé sanitair winkel Rotterdam. U kunt een showroomafspraak maken via onze website. In de tussentijd kunt u alvast wat inspiratie op doen op onze inspiratiepagina.

Tot snel bij Sani-Dump Rotterdam.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Rotterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!