Sanitair winkel Purmerend

Voor een sanitair winkel Purmerend is Sani-Dump de winkel die u zoekt! Alles op het gebied van sanitair vindt u in onze ruim opgezette showroom in Purmerend. Op het gebied van sanitair en badkamers is er heel veel mogelijk. Kom gezellig naar Sani-Dump Purmerend. Bij ons vindt u verschillende A-merken tegen absolute bodemprijzen. Hierdoor slaagt u bij Sani-Dump binnen ieder budget! Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak!

Sani-Dump Sanitair specialist

U kunt het zo gek niet verzinnen of u vindt het bij Sani-Dump! Van vrijstaande baden, stortdouches en whirlpoolbaden tot aan badkamertegels. Bij Sani-Dump kunt u altijd de nieuwste producten verwachten, want wij volgen de trends op de voet! Daarnaast kunt u ook een passend en persoonlijk advies verwachten. Wij denken graag met u meer om uw droombadkamer te realiseren. Dit kunnen wij ondersteunen door middel van een gratis 3D ontwerp. Lees dan snel verder.

Maak een vrijblijvende afspraak voor het maken van een gratis 3D ontwerp bij Sani-Dump Purmerend!

Om te beginnen doorlopen we alle specificaties van de ruimte en noteren wij al uw wensen. Met oog voor detail gaan we aan de slag met het indelen van de ruimte. Wij zorgen dat elke centimeter optimaal benut wordt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een kundig advies geven. In het 3D ontwerp krijgt u uw toekomstige badkamer visueel waardoor u precies weet hoe de badkamer eruit komt te zien.

Trends badkamer en sanitair

Alleen gladde en witte tegels zien we niet zoveel meer in de badkamer. Stucwerk op de muur, opvallende vloeren en verschillende materialen en structuren, dat is wat veel voorkomt in de badkamer. Op het gebied van sanitair gebeurd ook veel. Allang geen Chrome kranen en saaie spiegels meer. Zwart, rosé, goud in een sfeervolle badkamer is wat er nu speelt. Neem bijvoorbeeld de spiegel. In de badkamer is er eigenlijk altijd een spiegel te vinden. Badkamerspiegels zijn er in alle soorten en maten. U ziet nu steeds meer gevormde spiegels in plaatst van een badkamerspiegel met rechte lijnen. Spiegels zorgen voor een frisse uitstraling en een ruimtelijk effect. Wilt u meer inspiratie opdoen op het gebied van trends en ruimt indelingen? Kijk dan ook eens op onze inspiratiepagina.

Kom naar sanitair winkel Purmerend!

Wilt u binnenkort uw sanitair een opknapbeurt geven? Kom dan gezellig langs in de showroom van Sani-Dump. Wij helpen u graag met het kiezen van het juiste sanitair. Maak hieronder een vrijblijvende afspraak!

Tot snel bij Sani-Dump Purmerend!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Purmerend

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Purmerend