sanitair winkel den haag

Bent u op zoek naar een sanitair winkel Den Haag? Dan moet u zeker bij Sani-Dump zijn! Wij zijn gevestigd aan de Wegastraat in Den Haag, waar we elke dag van de week voor u klaar staan. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste badkamer in uw situatie. Sani-Dump staat al jaren bekend als dé sanitair en tegelspecialist. Daarom kunnen wij u als geen ander helpen om uw droombadkamer te realiseren!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Sanitair winkel Den Haag | Sani-Dump Den Haag staat voor u klaar!

Sani-Dump heeft alles in huis om de juiste artikelen voor uw droombadkamer te vinden. Maar daar stopt het niet bij! Wij vinden het heel belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop, en vooral ook de juiste keuzes maken. Daarom helpen wij u graag in het proces van een nieuwe badkamer uitzoeken. Dat kan door middel van een afspraak, waarbij we samen met u in gesprek gaan om uw wensen en eisen te bespreken. Vervolgens gaan we samen kijken naar passende producten voor uw specifieke situatie. Ook is het mogelijk om gratis een 3D ontwerp door ons te laten maken. Zo kunt u al direct zien wat de mogelijkheden zijn, en hoe dit er uit komt te zien in uw woning.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen in onze showroom. Hier kunt u inspiratie op doen, maar ook vragen stellen aan onze medewerkers. Tot ziens bij Sani-Dump Den Haag!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag