Sanitair winkel Cruquius

Op zoek naar een Sanitair winkel Cruquius? Dan is Sani-Dump dé winkel die u zoekt. Gevestigd aan de Spaarneweg vindt u dé aanbieder van betaalbare luxe sanitair. U kunt bijvoorbeeld denk aan A-merken zoals onder andere Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch. Met een ruim opgezette showroom kunt u op uw gemak rond kijken en met een gedegen en eerlijk advies uw droombadkamer samenstellen.

Twijfel niet en maak snel een afspraak bij Sani-Dump Cruquius!

Sani-Dump | Sanitair specialist

Met 41 megastores door heel Nederland is Sani-Dump de grootste zelfstandige sanitair specialist. Met meer dan 24 jaar ervaring op het gebied van badkamers helpen wij u graag. Een groot aanbod in sanitair en badkamermeubels. Zo is er bij Sani-Dump altijd te vinden wat u zoekt. Gaat u voor landelijk of toch modern? Bij Sani-Dump hebben we veel verschillende collecties om uit te kiezen. Daarnaast kunnen wij die door middel van een 3D tekening realiseren.

Een gratis 3D ontwerp? Lees dan snel verder.

Inspiratie | 3D ontwerp

Mocht u wat inspiratie op willen doen? Kijk dan vooral even op onze inspiratie pagina. Hier hebben wij verschillende trends uitgelicht. Nu begrijpen wij dat het lastig is uw droombadkamer te realiseren. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor een 3D ontwerp. Er wordt dan samen met u gekeken naar wat de mogelijkheden zijn. Als al uw wensen zijn doorgenomen wordt er een mooie 3D tekening gemaakt. Zo kunt u pas echt zien hoe het eindresultaat tot zijn recht komt!

Op de site staan ook mooie productvideo’s en tips voor alles op het gebied van sanitair!

Contact Sanitair winkel Cruquius

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak. Via onze website kunt u gemakkelijk een afspraak maken. Kies uw gewenste datum en uw afspraak wordt direct bevestigd. Mocht u toevallig in de buurt zijn en geen afspraak hebben? Geen probleem! U bent altijd welkom om een kijkje te nemen in onze showroom. Let dan even op de openingstijden. U kunt ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina voor meer informatie over Sani-Dump.

De koffie staat voor u klaar bij Sani-Dump Cruquius.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Cruquius

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Cruquius