Sanitair winkel Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een Sanitair winkel Capelle aan den IJssel ? Dan is Sani-Dump dé winkel die u zoekt! Een ruim assortiment aan sanitair en badkamermeubelen. Kwalitatieve producten van luxe A-merken is wat u kunt verwachten bij Sani-Dump. Gevestigd aan de Cypresbaan 1 te Capelle a/d IJssel vindt u de sanitairwinkel waar u kunt slagen voor uw gehele badkamer.

Maak een afspraak op de website en bezoek vandaag nog de showroom!

Sani-Dump | Speciaalzaak

Letterlijk alles is te vinden bij Sani-Dump Capelle a/d IJssel. Van luxe baden en douchecabines tot aan design kranen en luxe wastafels. Een speciaalzaak waar u producten vindt van hoge kwaliteit maar echter voor een lage prijs. Want Sani-Dump is geen dumpzaak maar een badkamer speciaalzaak waar u voor uw badkamer kunt slagen voor bodemprijzen.

Nieuwsgierig wat Sani-Dump nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder.

Badkamermeubels | 3D ontwerp

Uw nieuwe badkamermeubels vindt u bij Sani-Dump in alle stijlen en maten. Omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn snappen wij als geen anders dat het soms lastig kan zijn een keus te maken. Want gaat u voor een grote landelijke wastafel met houten lades? Of toch voor een smaller kastje met stenen waskom en een zwevende zwarte kraan? Om het voor u wat gemakkelijker te maken bieden wij vrijblijvend de optie aan om een 3D ontwerp te laten maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien. En dit geheel gratis!

Kom naar Sanitair winkel Capelle aan den IJssel

Wacht niet langer en ga uw droombadkamer realiseren. In onze showroom kunt u op uw gemak inspiratie opdoen. Heeft u een afspraak gemaakt en wilt u vast wat voorwerk doen? Neem dan eens een kijkje op de inspiratiepagina op onze website of op de Facebook pagina. Maak vandaag nog een afspraak!

Tot snel bij Sani-dump Capelle a/d IJssel.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Capelle a/d IJssel

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Capelle aan den IJssel