Sanitair winkel Apeldoorn

Op zoek naar een sanitair winkel Apeldoorn? Vanaf november 2019 opent Sani-Dump een vestiging in Apeldoorn! Altijd een expert in de buurt. Toileten, douches, wasbakken. Maar ook wandtegels. Voor iedere sanitaire ruimte helpt Sani-Dump u de juiste producten te vinden. Kom snel langs in de showroom! Maak een afspraak met onze medewerkers.

Een nieuwe badkamer of toilet richt u niet zomaar in. U moet rekening houden met de formaten van de ruimte. Hoe gaat u efficiënt te werk? Vooral in een badkamer kan dit soms erg lastig zijn. De experts van Sani-Dump geven handige tips over de inrichting. Daarnaast ook het kleurgebruik! En natuurlijk spiegels. Wist u dat u met spiegels uw badkamer gemakkelijker groter kan laten lijken?  

Mijn nieuwe badkamer in 3D

Zoals hierboven benoemd is het efficiënt plaatsen van uw sanitair vaak de oplossing voor een ruimere badkamer. U kunt meer spullen kwijt, en het is meer overzichtelijk. Toch is het soms lastig om het voor u te zien. Sani-Dump Apeldoorn helpt u hier graag bij! Wij maken gratis een 3D-tekening van uw de ruimte. Inclusief de nieuw sanitaire artikelen. U geeft uw maten en voorkeuren door. Wij gaan voor u aan de slag. Samen bespreken we vervolgens het ontwerp. Ook nemen we een kijkje in de showroom om de producten te laten zien. Maar ook om te laten zien wat er nog meer mogelijk is. Maak nu een afspraak voor een 3D tekening!

Volgt u onze inspiratiepagina?

De iedere maand inspiratie op dankzij onze inspiratiepagina! Iedere 4 weken wordt er een nieuw onderwerp behandeld. Een duurzame badkamer, badkamer met schuin dak. Maar ook tips over lichtinval en warmte. Voor ieder wat wils. Ten slotte delen wij ook graag onze Pinterest met u! Volg ons en blijf op de hoogte.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Ontdek uw droombadkamer.