Sanitair winkel Amsterdam West

Bent u op zoek naar een sanitair winkel in Amsterdam West? Laat u inspireren en ontdek meer!

Sanitair winkel Amsterdam West

Altijd een vestiging in de buurt!

Opzoek naar een sanitair winkel in Amsterdam west? Kom dan naar Sani-Dump Amsterdam. Met meer dan 41 megastores door heel Nederland is Sani-Dump de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Met veel bekende A-merken zoals Grohe en  Villeroy & Boch kunt u bij ons luxe en kwaliteit verwachten. Dit alles tegen bodem prijzen! Dat noemen wij betaalbare luxe! Luxe badkamers koop je in Amsterdam

Al nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op onze website!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Johan Cruijff Boulevard 78
1101DJ  Amsterdam

SANI-DUMP | SANITAIR WINKEL AMSTERDAM WEST

Al 24 jaar lang is Sani-Dump uw expert op het gebied van sanitair. Met meer dan 41 megastores door heel Nederland zijn wij de snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Met een groot aanbod en gedegen advies komt u tot uw droombadkamer. Bij Sani-Dump kunt u uit gaan van kwalitatieve A-merken tegen een bodemprijs. Want het enige wat wij dumpen zijn prijzen! Sani-Dump, dé badkamerspecialist van Amsterdam!

Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Bij ons kunt u ook een 3D Ontwerp laten maken om zo een goed en duidelijk beeld te krijgen van hoe uw badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien. Er zijn zo onwijs veel mogelijkheden in de stijl van uw badkamer dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Maar geen paniek! Daar zijn wij, met een gedegen en eerlijk advies helpen wij u graag. Want naast het mooie plaatje helpen wij ook met de ruimte indeling en de technische aspecten die bij een nieuwe badkamer komen kijken.

Bij Sani-Dump kunt u slagen binnen elk budget. Naast A-merken voor bodemprijzen hebben wij ook altijd een outlet met onder andere showroommodellen en afgeprijsde artikelen. Kom langs in onze sanitair showroom in Amsterdam!

Openingstijden

  • Maandag13:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag10:00 - 21:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK BIJ UW SANITAIR WINKEL AMSTERDAM WEST

Kom gezellig langs in onze showroom en laat u inspireren en adviseren. U kunt ook eerst even op onze website kijken. Daar staan verschillende blogs en trends uitgelicht. Zo kunt u alvast wat inspiratie op doen. Een afspraak maken kan via onze contact pagina.

Wacht niet langer en kom gezellig langs! Koffie staat klaar!