Sanitair winkel alkmaar

Wilt u graag een sanitair winkel Alkmaar bezoeken? Kom langs bij Sani-Dump Alkmaar! Wij verkopen A-merken sanitair en tegels tegen bodemprijzen. Daarnaast maken wij graag voor u een gratis professioneel 3D badkamerontwerp, zodat u goed overzicht heeft in de invulling van uw ruimtes. Maak kennis met onze specialisten en ontvang een eerlijk en gedegen advies op maat!

Alles onder 1 dak

Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Dat is Sani-Dump. In onze winkel vindt u goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, design sanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpool bad, kranen, douchewand of tegels.. kortom alles onder 1 dak! Kom langs in onze winkel en ervaar ons uitgebreide assortiment. Anderen geven de hoogste korting, wij absoluut de laagste prijs. Kom langs en maak gebruik van de korting op onze toch al lage prijzen. 

Kosteloos 3D ontwerp

Wilt u nu al bekijken hoe uw toekomstige badkamer eruit zal zien? Vraag onze medewerkers een 3D ontwerp te ontwikkelen en verkrijg in een eerste stadium al eerste impressies van uw toekomstige badkamer. Vragen over afmetingen en artikel combinaties kunnen wij dan gezamenlijk beantwoorden. Op die manier ontdekt u direct alle mogelijkheden. Volg ons op Facebook!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Alkmaar

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Alkmaar