Sanitair Veenendaal

Bent u op zoek naar sanitair in Veenendaal? Laat u inspireren en ontdek meer!

Sanitair Veenendaal

Altijd een vestiging in de buurt!

In onze Sani-Dump badkameroutlet Amersfoort (omgeving Veenendaal) vindt u een compleet assortiment aan badkamermeubels en sanitair Veenendaal, tegen de scherpste prijzen. In ons assortiment maken wij gebruik van A-merken, zodat er altijd een topkwaliteit product is voor uw badkamer en uw budget. Met 41 locaties is er altijd een Sani-Dump megastore bij u in de buurt, daarnaast kunt u ook terecht in onze online outlet.

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Nijverheidsweg-Noord 75
3812 PK  Amersfoort

SANITAIR VEENENDAAL – VOOR IEDER BUDGET

Ons streven is om voor ieder budget een geschikte oplossing te vinden en tegelijkertijd iedereen topkwaliteit meubelen te kunnen bieden. Dit kunnen wij doen door het gebruik van veel verschillende merken en een grote winkelvoorraad.

Bij ons vindt u een ruime keuze aan douchecabines, wastafels, baden en ander sanitair, van top merken waaronder Grohe, Bruynzeel, Sphinx, Hoesch en Riho. Uiteraard kunnen onze medewerkers u helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw badkamer en budget.

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

SANITAIR VEENENDAAL – PERSOONLIJK ADVIES

Online kunt u ons volledige assortiment bekijken. Wanneer u behoefte heeft aan persoonlijk advies, kunt u langskomen in onze vestiging in Amersfoort, of één van de andere 41 megastores. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar, en gaan graag persoonlijk met u in gesprek. Wij bekijken graag met u de mogelijkheden van de ruimte, en uw persoonlijke budget.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe badkamer, bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Bekijk ons uitgebreide assortiment in de showroom, en ga het gesprek aan met onze ervaren medewerkers. Tot snel in de winkel!