badkamer specialist Terneuzen

Bent u op zoek naar een sanitair specialist Terneuzen? Dan bent u bij Sani-Dump zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om nieuw sanitair. Sani-Dump staat al jaren bekend als dé specialist op het gebied van tegels en sanitair. We hebben uitsluitend A-merken in ons assortiment, maar dan wel altijd tegen de absolute bodemprijzen! Hierdoor vindt u uw badkamer nergens goedkoper.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs of neem contact met ons op!

Badkamer showroom Terneuzen | Wij staan voor u klaar

Sanitair specialist Terneuzen | Sani-Dump staat voor u klaar!

Wist u dat wij verschillende services aanbieden? U kunt een afspraak inplannen in onze winkel in Middelburg. Klik hier om dit meteen te doen. Onder het genot van een bakje koffie bespreken wij alle ideeën. Dankzij ons ruim opgezette showroom kunt u op uw gemak kijken. Onze andere service is het gratis 3D-ontwerp. Tijdens het vrijblijvende gesprek kunt u deze in de winkel laten maken. Ook kunt u de tekening van uw badkamer online laten maken. Regel hier uw 3D-tekening online.

Sani-Dump is zich ervan bewust dat het budget een grote rol speelt bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer. Daarom hebben wij onze producten bewust ingedeeld in verschillende prijsklassen. Zo kunt u met elk budget bij ons slagen. Onze voorraden zijn in alle vestigingen ruim, zodat u nooit lang hoeft te wachten tot de gekozen producten beschikbaar zijn om mee te nemen.

Neem contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en helpen u zo snel mogelijk verder. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft, of kom bij ons langs! Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om een afspraak met ons te maken, zodat we uitgebreid tijd voor u kunnen inplannen.

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest of Facebook!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Terneuzen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!