Sanitair specialist Leeuwarden

Kom naar Sani-Dump Leeuwarden als u op zoek bent naar een sanitair specialist Leeuwarden! Dé sanitair showroom met alles op het gebied van badkamers. Hier vindt u namelijk alles op het gebied van sanitair, badkamermeubelen en betegeling. Sani-dump is alles behalve een dumpzaak. Bij ons vindt u alleen maar hoogwaardige A-merken tegen de laagste prijs! Zo slaagt u voor uw nieuwe sanitair binnen elk budget. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak!

Sani-Dump adviseert

Met onze ruime ervaring helpen wij u graag met een passend advies. Voor het kopen van nieuw sanitair bij sanitair specialist Leeuwarden is het verstandig u goed te laten adviseren. De aankopen zijn ten slotte voor een langere periode. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een 3D ontwerp. Wij laten u namelijk graag zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van sanitair. Denk bijvoorbeeld aan de basis zoals de betegeling, materialen en kleuren. Maar ook aan de ruimte indeling. Durft u een zwart toilet of gouden kraan aan? Lees snel verder waarom dit dé trends van nu zijn!

Trends sanitair specialist Leeuwarden

Als specialist op het gebied van sanitair weten wij alles van de laatste trends. Badkamerkranen zijn vanaf nu verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Goud, champagne, brons: het zorgt voor een stijlvolle, elegante look. Ook de badkamer accessoires doen mee met de nieuwe metallic kleuren. Ook komt warm koper en bronzen kleurschakering in tegels veel voor.

Heel veel verschillende materialen komen naar voren voor wastafels en waskommen. Beton bijvoorbeeld in verschillende tinten maar ook echte kleuren komen eraan. Denk aan natuurtinten groen of zelfs terra en blauw. De uitstraling wordt steeds vaker mat in plaats van glanzend.

Kortom, sanitair mogelijkheden genoeg! Dus reden om even een bezoekje te brengen aan onze showroom! Wilt u alvast wat meer inspiratie op doen? Neem dan ook eens een kijkje op onze inspiratiepagina!

Tot snel bij sanitair specialist Sani-Dump in Leeuwarden!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leeuwarden

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!