sanitair specialist hoeksche waard

Bent u op zoek naar een sanitair specialist Hoeksche Waard? Dan moet u zeker bij Sani-Dump in Oud-Beijerland zijn! Sani-Dump is al jaren dé sanitair specialist, dus bij ons zit u helemaal goed als het gaat om het uitzoeken van een nieuwe badkamer, een nieuw toilet of losse onderdelen. Bij ons vindt u uitsluitend A-merken, maar dan altijd tegen absolute bodemprijzen! We durven dan ook te zeggen dat u uw nieuwe badkamer nergens goedkoper kunt krijgen.

Maak direct een afspraak of kom langs!

Sanitair specialist Hoeksche Waard | Sani-Dump Oud-Beijerland helpt u verder!

Een badkamer uitzoeken kost vaak meer moeite dan u in de eerste instantie in gedachte had. Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden op het gebied van kleuren, materialen, indelingen en afmetingen, dat we heel goed snappen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpt Sani-Dump u niet alleen door de mooiste producten aan te bieden, maar denken we ook graag met u mee over mogelijkheden, zodat u straks 100% tevreden bent met uw nieuwe badkamer.

Kom gerust langs voor gratis advies of natuurlijk om inspiratie op te doen. Ook is het mogelijk om bij ons een 3D-tekening te laten maken, zodat u vooraf kunt zien wat de mogelijkheden zijn voor uw badkamer! Een 3D tekening laten maken is bij ons geheel gratis en vrijblijvend. Maak een afspraak online!

Neem contact op

Heeft u nog vragen over één van onze producten, of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder, zodat u straks zo snel mogelijk kunt gaan genieten van uw nieuwe droombadkamer!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Amersfoort