Sanitair specialist Apeldoorn

Bent u al een tijd op zoek naar een sanitair specialist Apeldoorn? Sani-Dump is de specialist die u zoekt! Met meer dan 40 megastores in Nederland en België zijn wij de hardst groeiende in onze branche. Zo ook met onze nieuwe vestiging in Apeldoorn. Komt u bij ons langs? Wij zijn geopend van november 2019. Maak snel een showroom afspraak.

Heeft u een bepaald merk voor ogen? Grote kans dat Sani-Dump Apeldoorn het in de showroom heeft staan. Verschillende merken en een groot assortiment. Bekijk al onze merken op de website. Hier vindt u een overzicht. Ga bijvoorbeeld voor een bepaald merk of categorie! Zie hier onze merkpagina.

Inspiratie opdoen bij Sani-Dump

Wij nemen u graag persoonlijk mee in alle mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer. Als sanitair specialist weten wij precies waar u rekening mee moet houden. Daarnaast is uw mening natuurlijk erg belangrijk! Welke trends vindt u interessant? Kleuren, dessin en licht. Er is zo veel mogelijk. Doe inspiratie op dankzij de blogberichten van Sani-Dump. De berichten behandelen iedere keer een ander onderwerp.

 Een duurzame badkamer, badkamer met schuin dak of lichte badkamer. Voor ieder wat wils. Bekijk hier onze inspiratiepagina. Ook kunt u ons volgen op Pinterest!

Een 3D-ontwerp laten maken bij Sani-Dump Apeldoorn

Hoe gaaf is het om uw toekomstige badkamer met eigen ogen te bewonderen? Dit kan dankzij de 3D-tekeningen van Sani-Dump. U geeft input als maten en voorkeuren door aan ons. Vervolgens gaan aan de slag om een prachtig ontwerp te maken. Komt u langs om het ontwerp te bespreken? Wij geven u persoonlijk advies.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Ontdek uw droombadkamer.